Translate

Thursday 30 June 2022

Kuidas ise metsa kasvatada

 Metsa kasvatamine ei saa olema lihtne ülesanne, kuid on teatud meetodeid, mida saab kasutada konkreetse metsa kasvatamiseks piirkonnas. Kui taimi kasvatatakse kindlas piirkonnas, võivad need taimed võtta palju ruumi ja seal peaks olema lai ala, kus saab kasvatada üha rohkem taimi. Taimed hakkavad kasvama ja nad hakkavad saama ka ülevalt päikesevalgust, mis tagab taimede hea kasvu. Enne sammude mõistmist on oluline mõista, et on nõutav konkreetne ruum, mis peaks katma enamiku erinevate liikide taimi. Samuti on võimalik, et selles konkreetses metsas võivad viibida ka erinevat tüüpi loomad. Kuid kui soovite, et elaksid ainult need loomad, kes on inimestele kahjutud, on teil oluline tagada nende ohutus. Kui soovid Kodumaine metsafirma kohta rohkem teada, võid kindlasti ühendust võtta Metsa ABC platvormiga.



Saame teada, kuidas samm-sammult metsa kasvatada

Kohalike liikide tuvastamine

Teie jaoks on oluline läbida nimekiri kõigist teie piirkonna kohalikest liikidest, seejärel peate minema lähedalasuvasse puukooli ja ostma ka istikud. Sul peaksid olema need istikud, mille ideaalne kõrgus on 60–80 sentimeetrit ja need aitavad kindlasti väga kiiresti kasvada. Istikud on olulised ja neid tuleb valida väga hoolikalt, kuna mõned istikud ei saa ootuspäraselt kasvada. Taimed peaksid olema värsked ja neil ei tohiks olla aja jooksul kahanemise märke. Istikud peavad olema ka rohelist värvi ja istutamise ajal peaksid nad välja nägema, nagu neil oleks elu.

Jaoskond

teie jaoks on oluline läbida mitmekihiline protsess ja see aitab teil valida eri tüüpi taimeliike erinevates piirkondades. Nagu põõsas, võib see kesta kuus jalga, samas kui alampuu kiht võib kesta 6–12 jalga. Varikatuse kiht võib ulatuda üle 40 jala, samas kui puukiht võib kesta 20–40 jalga. Oluline on mõista, et samu liike ei saa kõrvuti asetada, sest see ei ole hea viis metsaruumi hajutamiseks.

Pinnase ettevalmistamine

Vesi tuleks kiiresti juurteni perforeerida ja seda tuleks teha väga sujuvalt ning selleks võib kasutada ka biomassi. Biomass peaks olema käsnjas ja kuiv nagu nisukest või riis ning lisaks tuleb lisada veidi vett ja niiskusehoidjat. Need võivad olla kookoosse või suhkruroo bagasse kujul. Kui olete selle kõigega lõpetanud, peate läbima orgaaniliste väetiste lisamise, mis võivad olla soojendava komposti või sõnniku kujul, ja lisama ka mõned mikroobid, mis võivad olla kasulikud ja võivad olla kasulikud toitumise jaoks. aitab ka pestitsiide eemal hoida.

Istutamine

Peate kaevama vähemalt 1 meetri sügavuse süvendi ja iga ruutmeetri kohta peaksite mõnest istikust umbes kolm kuni viis istikut. Jälgige, et kahe istiku vahele jääks vähemalt 60 sentimeetrit vahemaa ja pärast seda ärge unustage kunagi mulda tasandada. Pinnase tasandamine peaks toimuma ümber taime varre ja see tagab, et taim kasvab mitmel viisil.

Pulkade sisestamine

Teie vastutate selle eest, et taimed ei hakkaks algstaadiumis painduma, ja peaksite sisestama ka mõned tugipulgad, sest need saavad aidata mulda, kui on vaja taimi pulkade ja taimede külge siduda. ei lange sel viisil niipea ja nad on kaitstud isegi siis, kui halva ilmaga puhub tugev tuul.

Kui soovite Metsa Majandamise kohta rohkem teada saada, võtke ühendust Metsa ABC platvormiga.



Järelevalve

See on kõige olulisem protsess, mida tuleb teha parimal võimalikul viisil, sest istikute jälgimine ei ole kellelegi tassike teed. Kui olete kõik protsessid lõpetanud, peate jälgima istikuid, et näha, kas nad kasvavad või mitte. Võimalik, et paljud istikud ei pruugi ebaõnnestunud mustri tõttu kasvada, kuid teie vastutate oma seiresüsteemi kaudu selle eest, et kõik istikud kasvaksid nagu head puud. Peate tagama, et lähete metsa kastma vähemalt kord päevas, samuti peaksite jälgima, et hoiate vähemalt kahel esimesel aastal kogu umbrohu metsast eemal. Samuti tuleks hakata mõnda metsas olevat asja üle kontrollima ja otsustama, kas metsas on vaja parendust või muudatust või mitte. Kui soovite oma metsast parimat tulemust, on teil oluline vältida puude lõikamist või lõikamist.

Järeldus

Metsa kasvatamine on kindlasti paljude protsesside küsimus, kuid kui metsa ettevalmistamise käigus jääb analüüsist puudu, võib see viia projekti ebaõnnestumiseni. Hea metsakasvatuse läbimine tagab, et töötate kõigi protsesside kallal täie raske töö ja sihikindlusega ning peate tagama, et kõik puud on terves asendis. On nähtud, et paljud inimesed, kes tahavad metsa kasvatada, hakkavad puid lõikama lihtsalt selleks, et metsale kaunistust anda, kuid see võib anda ka negatiivse tulemuse ja seetõttu soovitatakse mitte kärpida ega lõigata ühtegi osa. puust. Kui soovid Kodumaine metsafirma kohta rohkem teada, võid kindlasti ühendust võtta Metsa ABC platvormiga.

More Read : https://metsahooldus.blogspot.com/2022/06/puidu-ulestootamine-talumetsanduses.html


No comments:

Post a Comment

Miks metsamaa on hea investeering?

Metsad on olnud seal kõige meid ümbritseva algusest peale. Metsad tähendavad paika, mis on välja kujunenud ja olnud miljonite loomade ja tai...